Mit ad enni az az anyuka ebédre a 2-3 éves kisgyerekének, aki soha életében nem főzött otthon?
Én szoktam főzni is, és rendelni is. Mindig eszik a rendelt kajából is a 2 évesem. Nincs ebben semmi rossz.
Nem mérgező vagy ilyesmi.
Nekem is most lesz 2 éves a fiam és főt kaját egyáltalán nem eszik.Hétvégén mindig főzünk,hétköznap nagyon ritkán.
1 éves koráig szinte mindent megevett amit elé raktam.Sajnos utána csak egyre rosszabb lett.Múlthéten is főztem minden másnap mindenféle finomat teljesen feleslegesen egy falatot sem evett egyik kajából sem a gyerek.Egyszer régebben már rendeltem egy étteremből kaját és olyan jóízűen ette a fiam,hogy jó volt nézni.Most április 11 től meg egy iskolából fogom hordani az ebédet, mert inkább a fiammal töltöm az időt kint a szabadba így hogy már ilyen szép idő van.Ma is lent voltunk majdnem 5 óra hosszát,bejártuk a környéket a játszótereket,stb.
Meg ha a rendelt kaját megeszi,az én főztömet meg nem, akkor egyértelmű,hogy inkább rendelem a kaját csak egyen főtételt.
Egyébként meg szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki rendeli az ételt.Nekem a főiskolán volt olyan oktatóm nő aki 50 éves létére sem tud főzni és soha nem is főzött és mégis felnevelt pár gyereket.
Én tudok főzni viszont nem szeretek.Felesleges időpazarlásnak tartom.Megyek vissza dolgozni nemsokára (3-rom műszakba) a munkahelyere mert lejár a gyedem akkor jó pár hónapig még hétvégén sem fogok főzni az biztos.
Inkább hozatott kajából egyen, mint üveges bébiételt!
Nálunk van egy nő, 3 éves a gyereke és a kisfiú csak az üveges bébikaját eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!