Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sátorozás 5 évessel, intim...

Sátorozás 5 évessel, intim higiénia hogy oldható meg?

Figyelt kérdés
Sátorozni megyünk 5 éves lánykával 3 napra. Nem nagyon lesz fürdési lehetőség, mert elég hideg a víz ott.(2 fokos) Én viszek intim törlőkendőt, de azt használhatja egy 5 éves? Melyik márkát ajánlanátok? Illetve gondoltunk még a popsitörlőre is, az elég szerintetek? Mit érdemes még vinnünk a 3 napra? ( gondoltunk ugye törlőkendőre, gyógyszerekre, kullancs és szúnyogriasztóra) De ha van még valakinek ötlete, örömmel veszem! Előre is köszönöm!
2011. ápr. 3. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek kempingbe, ott van fürdési lehetőség. Nem igazán egy 5 évesnek való, hogy nem tud rendese tisztálkodni. Ha mégis, akkor popsitörlő megteszi, nem intim törlőkendő.
2011. ápr. 3. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:

A sátorba terítsetek le egy törölközőt, bográcsba melegíts vizet tegyél bele egy kis tusfürdőt, aztán nedves tusfürdős ruhával törölgesd át a kislányodat. Ha szerinted ez kevés, akkor még utána törlőkendővel nyugodtan át lehet törölgetni a testét.

Szerintem még nagyon hideg van a sátorozáshoz. Mi nyáron voltunk, amikor 30 fokok voltak, de hajnalba azért fáztam.

2011. ápr. 3. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Éjjel 5-10 fokok vannak. Én nem nagyon ajánlom még a sátorozást. :S
2011. ápr. 3. 18:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak júniusban vagy júliusban megyünk, nem most, most még tényleg nagyon hideg lenne, csak igyekszünk minél jobban felkészülni. Köszönöm szépen a tanácsokat, a tusfürdős vizes ötlet nagyon jó! És azt hiszem igazatok van, inkább popsitörlő, mint intim törlő, tehát nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2011. ápr. 3. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:

A hegyekbe mentek?

Valami összeszerelhető mobilzuhany megoldás + vízmelegítő?

De sztem a legötletesebb ha viszel egy kisméretű felfújható gyerekmedencét vagy gyerekkádat és a tüzön melegítesz lábasba vizet és már kész is a fürdőszoba a sátorban.

Na? Jó ötlet?

2011. ápr. 3. 20:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, a hegyekbe megyünk. Az a baj, hogy így is rengeteg cuccunk lesz, plusz ugye a gyerkőc, sajna nem tudunk mindent magunkkal cipelni, mert az autó távolabb lesz mint mi.A párom gyerekként szinte azon a vidéken nőtt fel, ismeri mint a tenyerét.Azt mondta, már akkor is jártak oda családok, pici gyerekekkel, és nem volt probléma.A kiskád nem lenne rossz, csak nem tudom még mennyi holmink lesz, tudjuk-e magunkkal vinni. De jó ötlet:) Köszönöm szépen a segítséget!
2011. ápr. 3. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az is jó, ha babapopsi törlővel megtörlöd a popsiját és a punciját.
2011. ápr. 4. 07:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gyerekmedence lenne a legjobb, az nem foglal nagy helyet
2011. ápr. 4. 08:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Szoktam látni a vaterán felfújható kádat, de a gyerek medence is megteszi. Én úgy szoktam ( 1 éves gyerekkel már sátraztunk), hogy kiteszem a napra kevés vízzel és amikor már leég langyos lefürdetem benne. Igaz nem lefekvés előtt van, de hát.... A másik öltelem, hogy ne csak popsitörlőt vigyél hanem a DM- ben lehet kapni fürdető kendőt is. Nekünk az is bevált.
2011. ápr. 4. 10:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet kapni mosdókesztyűt, ami tényleg jó, vagy megfelel a textilpelenka is.

Amúgy a Neogranormon törlőkendő a legjobb ilyen esetre szerintem, a többi, főleg a Pampers és a Johnson's túl nedves.

Van amúgy ún. száraz fürdető is, de szerintem nektek az már felesleges :)

2011. ápr. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!