8 hónapos babával sátorozás?
Figyelt kérdés
Júniusban mennénk autós találkozóra. Vinnénk magunkkal az akkor éppen 8 hónapos kislányunkat. Ez a találkozó két napos lenne, és ott aludnánk. Van sátorozási lehetőség. Szerintetek bevállalhatjuk, nem fog félni vagy fázni vagy ilyesmi? Vagy a zajok nem zavarják éjszaka, mert hát ugye nagyobb társasággal lennénk, és a hideg ellen gondolom fogyasztani fognak némi itókát :)
Amúgy nyugodt, jó baba, nem szokott gond lenni vele, csak még nem aludtunk máshol, pláne nem sátorban.
Szerintetek??
2011. máj. 11. 09:32
1/9 anonim válasza:
Én laza anyuka vagyok,de még nem merném,talán majd 2 éves korában,akkor már élvezné is,mostmég csak megzavarná szerintem....másik meg,hogy nem tudni milyen idő lesz:(.Az biztos,hogy az én babám rosszúl türné,pedig nyugis baba...
2/9 anonim válasza:
Szinte kizártnak tartom hogy 8 hónapos babával sátorozzak.Főleg olyan helyen ahol részegek mulatnak.Azt nem lehet megoldani hogy ti valami panzióba menjetek aludni? Nyáron is csalóka lehet a sátorozás,én mentem már ugy sátorozni hogy nap közben dög meleg volt,majd meg főltünk,éjjel pedig ketten összebujva és becipzározva a lábzsákba is majd megfagytam.
3/9 anonim válasza:
Az én kislányom is akkor lesz 8 hónapos, és mi is megyünk nyaralni, sőt, az utóbbi években majdnem mindig sátorozni mentünk, DE most még nem mertük bevállalni a picivel. 7 hónapos terhesen simán bevállaltam, mert tudtam azt, hogy tudok magamra vigyázni, de mi van ha a pici fölébred, kitakarózik, ne adj' Isten elmászkál... Mi is kb. 2-3 év múlva merünk majd sátorozni vele.
4/9 anonim válasza:
Hát ha egetverően fontos elmenni, akkor meg lehetne oldani, mondjuk ha a kocsiban aludnál a babával, de szerintem akkor is elég kényelmetlen lenne mindannyiotoknak. Én inkább nem mennék, mert ez így nem lenne szórakozás.
5/9 anonim válasza:
én sem merném bevállalni. esetleg ahová mentek nincs lehetőség valami magánszállásra háznál?
6/9 anonim válasza:
Ha annyira menni akarsz szerintem arra a két napra bízd a nagyszülőkre, biztos bevállalják, mivel az ilyen találkozók általában hétvégén vannak. Én semmiképp sem vinném. Így legalább Te is rendesen kikapcsolódsz és nem azt nézed hogy a Babád éppen mit csinál, miért nem tud aludni stb.
7/9 anonim válasza:
panzió? Mi is nagy sátorozós család vagyunk, de korai még.
Talán már ha 1 éves.
8/9 anonim válasza:
Én elmennék. Nem kell a gyereket burokban nevelni. Amíg az anyja és az apja mellette van, addig semmi baja nem lesz. A testeddel melegen tartod, egy becsicsentett énekelgető emberke nem zavarná jobban mint a rádió, tv, utcai forgalom.
9/9 alf válasza:
mi voltunk 1éves 2 hónapos gyerekkel, nagyon élvezte. a szomszéd sátorozók pedig franciák voltak és nagyon rendesek voltak, ahogy lefeküdtünk, suttogva beszéltek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!