A miskolci Vasgyári kórházról adnátok nekem infót? Milyen a szülőszoba? A gyermekágyas szobák? Higiénia? Alapítványi szoba van? Mit ne felejtsek itthon, mit nem adnak nekem és a babának?
Elnézést ezért a sok kérdésért, de 2008 júniusában szültem a Semmelweisbe, s reménykedtem, február végén már újra ott szülhetem meg a második babánkat. Sajnos most tájékoztattak, hogy ne bízzak ebben, így próbálom "felfedezni" az ismeretlent.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2 és fél hónapja szültem ott.
A szülőszoba nem nagy cucc, de kaphatsz labdát, ami segíti a vajúdást. Nekem szerencsém volt a szülésznőkkel is, kedves volt mindenki. Bár én jó "páciens" voltam, nem hisztiztem, tettem, amit mondtak és kész.
A nővérek...hát mondjuk, hogy rendesek, a csecsemősök között van, aki szívesen segít, van aki lepasszolja a babát és siet is kifelé, hogy nehogy kérdezzenek tőle. A gyermekágyas szobák sem luxusszobák, de amire szükséged lehet az van.Higiénia szempontjából a zuhanyzók és a wc-k szerintem nagyon gyengék, a csapból penész szag jön.Kézfertőtlenítő kendőt és domestos törlőkendőt vittem és nagy hasznát vettem!A szekrények nagyon szűkösek, csak nagyon szükséges dolgokat vigyél.Popsitörlő kell a babának, magadnak vigyél hálóinget, mert van, hogy elfogy a kórházi tiszta és elég gáz, mikor tiszta tejcsi rajtad és nem tudod lecserélni.
Szerintem ennyi, de ha eszembe jut valami még írok. Ha bármi kérdésed van szívesen segítek. :)
Köszi a válaszokat!
És közös zuhanyzó van, vagy van külön minden szobához? (A Semmelweisben két szobához volt egy fürdőszoba) Hány ágyasak a szobák? Hány napig kellett bent maradni?
(kicsit félek ettől az új helyzettől...)
A Vasgyárban 3, 5 és 6 ágyas szobák vannak, úgy tudom, zuhanyzó pedig a folyosón.
De Hardonyi nem azt nyilatkozta tegnap a miskolci tv-ben, hogy 16-án költöznek vissza? Az új Semmelweisben minden szobához lesz wc és zuhanyzó, szerencsés, aki már ott szülhet.
Pár pelenkát is tehetsz be a picinek, mert megvan a napi limit, ami nem biztos, hogy elég.
Köszi a visszaköltözéses infót! (sajnos nem nagyon hiszek nekik, ezt ígérték már novemberben is, hogy hamarosan visszaköltöznek, aztán... - de nekik legyen igazuk!) Megtaláltam a neten a felvételt:
Fogadott orvosom van, szülésznőm nincs, mert amikor az első babámat szültem, azt mondták, nem lehet külön fogadni, ők meghatározott ideig tartózkodhatnak a kórházban, tehát ha nem akkor szülök, amikor a választott szülésznő bent van, akkor külön nem jöhet be. Ez azóta változott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!