Jó ez a futócanga? V attól, h olcsóbb az átlagnál elképzelhető, h rosszabb is?
jajj de örülök! :D
a fiam kapná a 3. szülinapjára, a magasabb üléscsővel már persze. köszönöm, h válaszoltál :) így az ajándékról meg le van a gond!
Szia!
Nekem is ilyen futóbiciklit fog kapni majd a fiam 3 éves szülinapjára.Mi úgy terveztük,hogy már 2 éves szülinapjára meg fogjuk venni neki,de úgy döntöttünk ráér majd jövőre.Most erre a nyárra műanyag motort kap.
Illetve már kapott,de kap majd egy másikat mert ez kicsi.
Olcsóbb? mihez képest?
Ne viccelj, mi 6ezerért vettük újonnan és semmi baja, nagyon jó!
köszönöm!
a 17-25.000 ft-hoz képest olcsó. örülök, h nektek sikerült 6000-ért venni, nekem a 10.000 sem tűnik soknak, ennél drágábban láttam használtan.
Az első vagyok, az én fiam is 3 évesen kapta:)) És csatlakozom, hogy én is körbenéztem mindenfelé de ennél olcsóbbat nem találtam ami új és megbízhatóan jó minőségű (nem olyan hogy szétesik darabjaira).
Szóval szerintem nem fogtok csalódni benne:) Nekünk narancs van:)
nekunk a zold lesz, mert most csak az rendelheto, pedig nekem is a narancs lenne az alom :D maj. kozepen lesz a fiam 3 eves es csak utana erkezik nekik a tobbi szin sajna. orulok, h jo minoseget talaltam a virtualis vilagban :D
koszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!