Kislányom most kakilt először bilibe. Van valami praktikus tipp a bili gyors, higiénikus kiürítésére?
Én az a mindentől hányós fajta vagyok, már a gondolattól is öklendezni szoktam, még a kutyakakit sem tudom összeszedni, mert azonnal mellérókázom :)
Szóval én is úgy csináltam, hogy kibéleltem wc papírral a bilit, így akár híg volt a cucc, akár kemény, simán ki tudtam dobni a wc-be, majd popsitörlővel kimostam és kiöblítettem. A Domestosos kendő is jó ötlet, de előtte akkor is ajánlott kibélelni a bilit! :)
Ja és tényleg jobb minél hamarabb rászoktatni a wc-ülőkére, nekünk lépcsős van, azon nem félt, csak a simán.
Én feleresztem először vízzel aztán kiöntöm, majd wckefével rásegítek a maradékra és végül domestossal kimosom. Hálistennek már használ wc szűkítőt is néha erre a célra :-)
Amúgy sokat segít, ha a gyerek hajlandó ráülni úgy is a bilire, hogy előtte tettél bele pár wc papirt is (úgy könnyebben kijön az anyag).
Amúgy gratula gyereknek meg neked, nagy lépések ezek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!