Mennyire általános, hogy az anyukák a fiaikkal sokkal elnézőbbek, bálványozóbbak mint a lányaikkal?
:-)
Ezek szerint lehet,hogy valóban általános...
Anyum is máshogyan bánt velem mint a bátyámmal... Vele többet foglalkozott, nem is kapott annyi verést mint én, én sok mindentől el voltam tiltva, ő nem... Reám nem is vigyázott annyira mint bátyámra...
Szerintem is van különbség... Jobban ragaszkodnak a fiaikhoz az anyák. De apum meg engem pátyolgatott sokat... Vitt magával a munkahelyére, horgászni, sétálni...
nálunk nincs különbség. az első lány.
közepesen szigorú, de következetes, gyengéd szülőnek mondanám magam.
nálunk otthon sem volt, a bátyám 1 évvel idősebb nálam.
hárman vagyunk testvérek, nővérem (25), bátyám (21) és én (17). néhány évesen nagyon apás voltam, de egy ideje már milliószor közelebb állok az anyukámhoz. anyu mesélte, hogy apa mindig lányokat akart, de harmadjára jött bátyám - a második kislány megfulladt a köldökzsinórtól :( - de apukám neki is nagyon örült. na már most ahhoz képest, hogy apa inkább lányokat akart: bátyám több zsebpénzt kap, minden szombaton bulizik, és akkor is kap pénzt, ha nincs - mert neki elő tudnak varázsolni, nővéremnek és nekem nem tudnak -, ha kell neki ruha vagy cipő, azonnal kapja rá a pénzt, fodrászhoz havonta egyszer elmegy, anyuék fizetik - én utoljára tavaly szeptember elején voltam, szerencsére összejött. nem tudom, hogy igaz-e ez az apja-lánya, anyja-fia elv, de azt sem tudom megérteni, hogy ha apa lányokat akart, és anyával is nekem a legjobb a kapcsolatom, miért a bátyám kap meg mindent :)
minden esetre én pedig csak fiú gyereket akarok. ha becsusszan egy lány, vajon kivételezni fogok vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!