Milyen kisbicaja van a gyerkőcödnek? 14'-est keresünk, mire figyeljünk a vásárlásnál?
Kontrafékes vagy "kormányfékes" a jobb?
Neten keresgéltünk, de ebben a méretben elég keveset találtunk.
Konkrétan ezek:
Van valakinek valamelyik? Bevált?
Nagyszülők kinéztek egyet a Hervisben (külsőleg ronda, és szerintem nehéz is, képet sajnos nem találtam) ezért kezdtünk gyors keresésbe. (Csak májusra kell, szülinapi ajándék lesz, és nem akarom elhamarkodni a vásárlást.)
Ha esetleg van kép, és boltcím, ahol vettétek, megköszönném!
Szia
Itt( [link] hasznos infokat találsz.
Én nem javasolnám a 14est, mert nincs nagy különbség 12es és 16os között. Nekünk egy szervízben mondták, hogy nagyon nehéz a 14esekhez alkatrészt szerezni, mert nem elterjedt széria.
Nekünk Hauser van. 12est kapott 3 évesen, most 4,5 éves, most kapott 16ost. (azért mert a pici belenőtt a 12esbe :-D )
MI nagyon szeretjük. Könnyen kezelhető, masszív, és nagyon jól néznek ki, mind a fiús, mind a lányos verziói.
Bocsi, hogy konkrét tanácsot nem tudok adni, mi is bringavásárlás előtt vagyunk még :)
Az Auchan-ban láttam jókat, de nem tudom milyen minőség és hogy megéri-e ott megvenni.
Tehát 14-est nem érdemes venni? És 16-ossal tud menni vajon egy 4,5 éves kisfiú? Most futóbiciklije van, a Decathlonban szokott pedálozni, már nagyon jól megy neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!