Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkoranak kell lenni egy 4...

Mekkoranak kell lenni egy 4 eves gyermeknek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyém januárban volt 4 éves. 107 cm és 17 kg. Szerintem magasabb az átlagnál. (az oviban) Kislány.
2009. febr. 25. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Enyém 25 kg és 118 cm, de még a nagycsoportosoknál is nagyobb.

Ezt csak azért irtam, hogy felesleges hasonlitgatni, mert minden gyerek máshogyan fejlődik, függ attól, hogy milyen géneket örökölt, mekkorának született, mennyit eszik, stb...

Ha egészséges akkor nyugodj meg a méretei felöl,attól, hogy kisebb, vagy nagyobb, vagy átlagos, ugyan olyan okos , édes szeretetre méltó gyerkőc és ami a legfontosabb: a tiéd!

2009. febr. 25. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ohhhhhhhhhhhh

az èn kislànyom 100cm ès 13kg.keveset eszik de az orvos azt mondta egèszsèges.O ilyen!vèkonyka

2009. febr. 25. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
elozzo vagyok!Mèg nincs 4 èves.csak 3ès fèl
2009. febr. 25. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:

sajnos en vekony testalkatu vagyok.a gyermek is tölem örökölte .hiaba eszik sokat13 kg. es 100 cm

a doki kicsinek tartja.de häl istennek egeszseges

2009. febr. 26. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:

A gyerek a testalkatát, magasságát a szüleitől örökli. Ha Te is alacsonyabb, vékonyabb testalkatú vagy, akkor nem lehet elvárni a Kicsitől, hogy magas legyen. Ha jól fejlődik, egészséges, kiegyensúlyozott akkor semmi gond nincs.

Én 175 cm vagyok, a férjem 195 cm és a fiunk két évesen 98 cm és 15,24 kg. Teljesen átlagos testalkata van. Ő magas lesz, mi is azok vagyunk.

A barátainknak a 17 éves fia nem több mint 165 cm, Ők is alacsonyak. Nincs ezzel semmi baj, van ilyen is, olyan is és mindegyikük párt fog találni. :-)

2009. febr. 26. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 103 cm, és 16 kg.
2010. júl. 7. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
*105, bocsánat
2010. júl. 7. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!