Nem tudom szeretni férjem kisfiát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sok lesz a változás,mert júliusban költözünk,pár hónapra rá megszületik a babánk,de férjem kisfia is hozzánk költözik. Ezzel nem is lenne baj,de nagyon rossz,neveletlen gyerek,ezt elismeri az apja! Ő 4és fél éves,az én kisfiam,másfél nem jönnek jól egymással. Fiam sokszor ment oda hozzá,hogy játszanak,de a nagyobbik fellöki,elveszi a játékát stb...Eddig csak ritkán találkoztak(szerencsére). Mindig elhatározom,hogy másképp állok a gyerekhez,megpróbálom megszeretni,de amikor meglátom,hogy ok nélkül odamegy az én kisfiamhoz és bántja,nagyon ideges leszek,hiába szól rá az apja is! Nagyon félek én ettől a nagy összeköltözéstől! Amikor először találkoztam a kisgyerekkel,teljesen más volt a benyomásom,nagyon kedves aranyos volt,rengeteget játszottunk,azt hittem minden rendben lesz,de az össze találkozás katasztrófa volt!2011. márc. 25. 10:32
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat! Remélem minden jól alakul!
2011. márc. 30. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!