Nem tudom szeretni férjem kisfiát, mit tegyek?
13.58as: nagyon hasznos volt a hozzászólásod,köszönöm!
Annyit hozzáfűznék a dologhoz,hogy az apja nem miattam hagyta el az anyját,már évek óta külön éltek amikor én képbe kerültem!
Biztos hogy nehéz dolgod lesz,de a kisfiúnak is.
Cselekedjél érte minél több jót és meg fogod szeretni.
Saját gyerekkel sem könnyű ha két pici van,így pedig még nehezebb.
Arra figyelj hogy a gyerek előtt mindig egyetértés legyen köztetek a férjeddel.Ha valamiben nem értetek egyett azt ne a gyerekek előtt beszéljétek meg.
Nem olvastam vissza, hogy kiderült-e miért költözik hozzátok. Szerintem arról lehet szó, hogy féltékeny és szomorú,amiért nem az édesanyjával alkot az édesapja egy közös családot. Próbál kipécézni, azért is csinálhatja, hogy felhívja magára a figyelmedet.
Próbálj higgadt maradni, kedves. Fordulj hozzá szeretettel, babusgasd, add meg neki a szeretet, amire szüksége van, hisz mégis csak 4 éves. Ha sikerül kiharcolnod nála, hogy szeressen, másképp fog viselkedni és te is rá fogsz jönni, nem rossz ő és megtanulod szeretni. De addig is fogadd el, hisz a férjeddel a gyermekét is választottad, elfogadtad.
üljetek le mind és beszéljétek meg a szabályokat,itt ezt meg ezt nem lehet mert ezért ez és ez a büntetés jár.mond el neki,hogy nem vagy engedékeny,és úgy kell élnetek mintha mi sem történt volna.Próbáld a kisfiú helyzetét nézni,milyen frankó jó élete lehet de nagyon rossz is,s ez most többnyire rajtatok áll.Ha keményke vagytok,és határozottak nem lehet olyan nagy gond.
viszont sehol sincs megírva hogy egy gyereket csak anya nevelhet.keresd a jó oldalt és ha kell mondogasd magadban,igy kevésbé látod a sok rosszat.
Szegény pici, ha belegondolunk elég szar neki, 4évesen ennyi minden. Neked is rossz természtesen- és a te fiadnak is. Sok -sok szeretet- és türelem, meghozza a gyümölcsét szerintem.
Csináljatok sok közös programot és apát is elküldheted a két sráccal valahova, közösen kell arra törekednetek, hogy jó család legyetek. ÉS örülj neki, hogy 3gyereked lesz!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!