3,5 éves kislányom nagyon székrekedéses, tanácsolnátok valamit ami nektek már bevált?
Naponta adok neki szilvalekvárt, issza a laevolac szirupot,ezektől némileg jobb a helyzet, de így is csak 3 naponta tud vécére menni:-(
Próbálom sokat itatni, a főzelékekben elég válogatós, csak a krumplifőzeléket eszi meg:-( Nem egy túl jó evő sajnos:-(
Szia!
Nekem 2 éves volt a kislányom, amikor elkezdődtek a székelési gondok nála. (akkor szokott rá a bilire) Volt olyan is, hogy az 5. napon már az ügyeletre mentünk, úgy fájt neki az inger. Pedig minden nap nagyon sok rostos gyümilevet iszik, eszi a joghurtot, a kefírt, borzasztó sok gyümölcsöt kapott, csokit csak a bolt polcán látott szegénykém.
Próbálkoztunk mi is mindennel, a Laevolac szirup az ami egy ideig bevált, de aztán 4-5 hónap után már az se volt hatásos.
Ekkor ajánlotta nekünk a doktor nénink az Alumina CH9 homeopátiás golyócskákat. Ezt kúraszerűen kellett kezdenünk szedni: 1. és 2. nap 3*3 golyó vízben feloldva, a 3. és 4. nap 2*3 golyó, majd az 5. naptól kezdve napi 1*3 golyó pici vízben feloldva. A lányom kb. 5 hónapig kapta ezt összesen. Amikor már kezdett beállni (kb. 2 hónap után), már csak minden másnap kapta ÉS most már nem is kell adnunk neki, teljesen elmúlt a probléma! Sőt, van, hogy naponta 2-szer van kaki magától minden gond nélkül!!!!
Kérdezz rá te is a gyerekorvosotoknál!
Remélem tudtam segíteni!
3 éves kislány anyukája
Szia Kedves utolsó!
Nálunk azóta szerencsére sokat javult a helyzet, kipróbáltuk az első válaszoló által ajánlott homeós golyócskát, reggelente jó édes karamellás tejjel itattam, majd szilvalekvárral. A patikában lehet kapni.
Nálunk szinte biztos, hogy az állt a háttérben, hogy abban az időszakban kétszer költöztünk, én többször kórházban voltam, mert veszélyeztetett terhes voltam.
Nagyon lassan jött helyre a lányom vécézési gondja, több,mint egy év is eltelt sajnos:-(
Nálatok szerinted nem állhat valami a háttérben, ami ezt okozhatja?
Kedves utolsó, ezeket a kérdéseket még feltettem annak idején, hátha valamiben a segítségedre lesz neked is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!