Mondjátok meg nekem, ti hogy tudtok gyerek mellett főzni?
Ne ítéljetek el, én minden nap rendelem az ebédet. Nagyon nagy adag. A gyerek is abból eszik, ha nem ízlik, akkor bontok neki egy üvegeset. Egyszerűen nem értem ti hogy csináljátok. Mi felkelünk reggel, reggelizünk, aztán elmegyünk csavarogni, csak ebédre érünk haza. Ha hajnalban felkelnék főzni, mindenkit felvernék a zörgéssel. Ha akkor főznék, amikor alszik, akkor csak másnap ebéd tudnák ugye megenni. Meg az az igazság örülök ha pihenhetek egy kicsit. Este meg már kinek van kedve főzőcskézni, amikor végre együtt van a család.
Próbáltam már egyszerű dolgokat csinálni a gyerek mellett, de még egy vajas kenyeret is nehezen tudok megkenni, mert lehúzza rólam közben a nadrágot, hogy ő is lássa az eseményeket.
Szerencsére 11 felé alszik el és én akkor főzök, aztán ha felkel, ebéd.
Most is szunyál a drága :)
Hú, és most jön az, hogy essünk neki a gazdagnak, mert megtehet olyat, amit az átlag nem....:) Szegény gazdagok, de komolyan mondom/írom. Le sem merik írni, hogy mennyit keresnek! :)
Hú, kicsit elkalandoztam, bocsi!
Aválasz: kedves kérdező, arra van időd, amire akarod! Ezt én sem gondoltam komolyan, de így van. Mivel mi rettentő korán kelünk, így 10-re ki van takarítva és meg is főzök. Bár nem minden nap, 2-3 naponta, szoktunk rendelni is, mikor nincs kedvem főzni.
Egyébként ha ez jó nektek, hogy rendelitek a kaját, és megengedhetitek magatoknak, akkor miért ne?
Másfél éves volt a fiam, mikor meghalt édesanyám, addig ő főzött, mert én nem tudtam, együtt is laktunk.
Utána bizony én is hozattam a kaját egy darabig, mert nekem is nehéz volt megszokni, h nem csavargunk, hanem boltba megyünk vásárolni, és jövünk haza főzni...
Ez egy fél évig ment, én meguntam, h vacakok a kaják, azt kell enni, amit ők kitaláltak, hiába, h előre választhattam a menüt, mire jött, már nem volt ahhoz kedvem, és kicsik is voltak az adagok. (Gastroyal).
Szépen lassan beletanultam, konyhatündér nem vagyok, van, h elmarad a mosás, porszívózás, felmosás, mert elcsábulunk, és inkább sétálunk, biciklizünk, de főtt kaja már minden nap van.
Nekem is segít, van egy alsó konyhaszekrény, az az övé, pakolgat, kever ő is, ha megunja, bemegy játszani. Nehezen érette meg, h anyának főzni kell, nem ér rá vele foglalkozni, de bekapcsoljuk a zenét, és táncolunk, verset, mesét mondunk addig. Így az idő is jobban telik nekem is, ha már ilyen utálatos dolgokat kell csinálnom:)
Nem szerettem meg a házimunkát, mindig is anyu elkényeztetett kislánya voltam, de ma már ehető, amit főzök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!