Mit főztök holnap ebédre?
Figyelt kérdés
Holnap nincs itthon apa, és nincs semmi jó ötletem mit együnk a 1,5éves kicsimmel.
Ötleteket köszönöm
2011. márc. 20. 21:20
1/10 anonim válasza:
palacsinta,borsó leves.Gyorsak és finomak.
2/10 anonim válasza:
Fejtett babfőzeléket, de inkább vacsorára, nálunk akkor eszik együtt a család.
Ebédre a 2 éves lányom krumplilevest kap, ma hoztuk anyóséktól.
Én nem nagyon szoktam ebédelni+ most fogyózom is
3/10 anonim válasza:
Vagy spenót lesz vagy cukkinifőzelék.
4/10 anonim válasza:
én "bedobálósat" terveztem holnapra
a tepsire egyszerűen rádobálom a krumplit, húst (előtte befűszerezem) hagymát, kicsi szalonna az íze kedvérét, brokkoli, olajbogyó,
persze a gyerek csak a krumplit meg a húst eszi meg belőle :)
5/10 anonim válasza:
Hétfő a tészta-nap nálunk, spenótos szószt csinálok hozzá, hogy egészséges is legyen benne.
6/10 anonim válasza:
Én tárkonyos-tejszínes ragulevest csináltam ma, meg palacsintát sütöttem. Holnapra is maradt még bőven.
7/10 anonim válasza:
Rakott krumplit és tyúk levest.
9/10 anonim válasza:
rakott karfiol, a tetejére tejföl és sajt kerül. Ez a család kedvence. Most pici karfiolt hozott a párom, így teszek még rá a mirelit mexikói zöldségkeverékből is.
10/10 anonim válasza:
Nálunk sóskafőzelék lesz főtt tojással, krumplival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!