Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főzzek holnap a 6 hós...

Mit főzzek holnap a 6 hós fiamnak? Ti mit főztök? Ötletek?

Figyelt kérdés

Volt már répás-krumpli,kukoricás-pulykás krumpli,brokkolis krumpli,spenótos krumpli,almás krumpli.

Sonkát kaphat már?Mert van olyan bébiétel amiben van sonka és tészta és 6 hós kortól adható.Ha igen milyen sonkát vegyek?Csak azért mert szerintem az finomabb lenne ha én főzném össze a krumplival neki.Ja tényleg és rizst kaphat már?

2010. jún. 5. 21:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és borsó az nem nagyon jön be neki.Paradicsomos krumplit is próbáltam neki régebben de az sem tetszett neki.Az üveges volt.A házit hogyan kell csinálni?Lehet ez az üveges elrakott paradicsommal vagy milyennel lehet neki elkészíteni?
2010. jún. 5. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Paradicsomos krumplit mindig házi paradicsomléből csináltam. Megfőztem a krumplit, majd összetörtem/turmixoltam a paradicsomlével.

Már van friss karalábé, zeller, cukkini ezekkel is próbálkozhatsz.

Én sokszor készítettem almafőzeléket, vagy gyümölcsfőzeléket. Készíthetsz céklát, szerintem imádni fogja az édes íze miatt. Tökfőzeléket, sütőtökfőzeléket (bár még szerintem nem lehet kapni), spárgát, salátát...

Hihetetlen a választék, mert a piac tele van mindennel!

2010. jún. 5. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Cékla-krumplival (Matchban vettem céklát, mert sehol nem kaptam), brokkoli krumplival.
2010. jún. 6. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!