Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig frissen főztök a...

Mindig frissen főztök a gyerkőcnek vagy szoktatok neki másnapos ételt is adni? Azért kérdem, mert sütöttem ma neki tököt, de sok kimaradt. Holnap odaadhatom neki? 11 hós

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze,nyugodtan odaadhatod.Tedd hűtőbe,semmi baja nem lesz :-)

Én is többször főzök előre kaját,a legkisebb nálam 1éves.

2011. febr. 16. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én oda szoktam, ha így járok, még akkor is, ha van benne husi...Lehet, nem jó, de néha fordul csak elő. Olyankor azonnal megy a hűtőbe, másnap meg forralok rajta, mielőtt odaadom.
2011. febr. 16. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én odaadom, mert nagyon válogatós, örülök ha 4-5 féle kaját megeszik. Nem tudnék neki a hét minden napjára új dolgot adni, mert nem enné meg, ezért marad másnapra is amit szeret.
2011. febr. 16. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
én minden vacsira főzök frisset, és másnap ugyanaz az ebéd, direkt 2 adagot csinálok, annyi különbséggel, h vacsira krumplival kapja a főzit, ebédre rizzsel.
2011. febr. 16. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
én is főztem már többször is 2 napra, illetve most úgy csinálom, mivel délelőtt dolgozom, hogy este megcsinálom a másnapi ebédet, aztán megy a hűtőbe, másnap a nagyik azt adják a lányomnak.
2011. febr. 16. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan oda adhatod. Az én 11 hónaposom sem kap mindig frissen főzöttet. Főzök 2 napra és azt kapja. Semmi baja nem lesz tőle!
2011. febr. 17. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!