Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! A 4 éves fiamank,...

Anyukák! A 4 éves fiamank, annyira kemény a széklete, hogy "bogyókból"áll össze! Mit adjak neki? elég válogatós.

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
valószínűleg rosszul táplálod mert minden egészséges dologra azt mondod hogy esélytelen, szoktasd le a válogatásról mert baj lesz.
2011. márc. 20. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Lenmagolaj? Felnőtteknek is javasolják, én mindennap teszek a reggeli müzlijébe egy kis kanállal.
2011. márc. 20. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:
2. vagyok. a cukrot úgy hagyod el,hogy nem teszel a teájába max mézet,édességet nem adsz neki,és a kakaóból is épp annyit hogy megszínezze kicsit.ha cukormentes üdítőt veszel neki,vagy gyümölcsteát főzöl és kirakod neki egy félliteres flakonba és folyamatosan kínálgatod,meg fogja szokni.rengeteg jó ötletet kaptál,ha semmi nem megy vegyél glicerin kúpot,de az csak legvégső esetben,ez a sok praktika rengeteget segít.
2011. márc. 20. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Az is jo, ha mazsolat beaztatsz ejszakara egy pohar vizbe, es reggel megissza a vizet, megjobb, ha a mazsolat is megeszi. Ez edes, igy biztos izleni fog neki, ha minden nap egy kicsire ra birod beszelni, mar jobb lesz. De a kulcs tenyleg, hogy ennel sokkal tobbet kene innia.
2011. márc. 20. 17:07
 15/16 A kérdező kommentje:
igazából,nem "küszködik" amikor kakál,csak engem nagyon zavar,merthogy ez így nem jó!tudom,hogy egészségesek azok a dolgok amikre írtam,hogy nem eszi,de ha egyszer nem tudom megváltoztatni..régen nem volt ezekkel gond pedig.meg minden nap kakál is,ezzel sincs baj.megpróbálom valahogy rávenni az ivásra.Természetesen próbálom leszoktatni a válogatásról,de apuka és a nagyszülök elrontották sajnos!
2011. márc. 20. 17:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk dettó ez volt a helyzet annak ellenére, hogy sok tejterméket, joghurtot, gyümölcsöt evett a gyerek. Rostos baracklevet próbáltam ki, és nagyon bevált, pedig nem vagyok híve a cukros dolgoknak, de működik. Gondolom a rostok és a folyadék miatt.
2011. márc. 21. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!