20 hónapos kifiam válogatós lett. Mivel kínáljam, ami egészséges és szeretik az ilyen korú gyerekek?
Figyelt kérdés
Kezdek kifogyni az ötletekből. Mostanában azokat az ételeket sem fogadja el, amiket korábban szeretett:(2011. szept. 12. 10:29
1/2 anonim válasza:
Ne kínálgasd örökké.van egy ilyen korszakuk ennyi idősen,de sokan itt rontják el h örökké kínálják és sokfélét..és még jobban válogat a gyerek.evésidőben kínáld meg,ha éhes eszik,ha nem akkor a köv. étkezésnél ujra eléteszel vmit.
2/2 anonim válasza:
Nem kell megszoknia hogy azt eszik amit ő mond,ha nem tetszik neki nem eszik!!SEMMIT!Majd megtanulja hogy nem szabad válogatósnak lenni!!Én csak a gombát és a tököt nem szeretem,és amúgy mindent megeszek:)Meg vékony is vagyok és nem tudok annyit enni mert hányok a sok kajától:SDe az hosszú:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!