Melyiket vegyem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Kisfiamnak gumicsizmát szeretnék venni,de nem vettem még neki ugy a lábára semmit h nem próbáltuk volna fel.néztem neki 2 csizmát.a talpa 14,3 cm.az egyik csizma btsz 15 cm míg a másiké 14,5.melyiket vegyem meg neki?és egyeltalán megéri megvenni postával együtt?Nem tudom milyen áron van egy új.
egyik:
másik:
köszönöm a segítséget.
2011. márc. 19. 14:57
1/6 anonim válasza:
nagyobbikat vedd meg szerintem,abba vastag zoknit is tudsz húzni,postával is megéri sztem
2/6 anonim válasza:
Nekünk a zöld van. Tavaly vettük, ha jól emlékszem 1600-ért. Szűk a szára. Ha csak 3 mm az eltérés lábban, akkor nem ezt ajánlom. Amúgy jó kis csizma.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi a posta, de nem biztos, hogy megéri, mert a csizma 990, ahogy látom, a posta szerintem biztos beleszalad 500Ft-ba ajánlottan, az kapásból 1500, és nem biztos, hogy jó lesz a méret. Épp ma vettem 1900-ért a lányomnak a boltban.
4/6 anonim válasza:
Soha nem vettem és nem veszek a ygrekeimnek próba nélkül lábbelit.
5/6 anonim válasza:
Ennyiért (csizma+posta) újat is kapsz, ráadásul azt fel is tudod próbálni rá.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget.akkor még megálmodom az éjjel h mi legyen.
2011. márc. 20. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!