Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Már ezen a héten hétfőn kellett volna vissza mennem dolgozni (GYES-ről), de az ovinkat most építették, és csúszások miatt csak szintén ezen a héten tudtuk elkezdeni a beszoktatást. Kértem még egy hét szabit.
Holnap most már tényleg kellene kezdenem, de a fiam tegnap estére nagyon betaknyosodott, hapcizik is. Láz, és egyéb tünet nincs. Nem tudom itthon hagyni senkire. Vigyem taknyosan az oviba (hátha holnapra picit jobban lesz), vagy vigyem a munkahelyemre, vagy telefonáljak, hogy mégsem megyek? A legutóbbi elég kellemetlen lenne (bár a többi is az), mert éppen pénteken beszéltem a főnökömmel, hogy hétfőn megyek!
Esetleg más ötlet?
Apára bízni esélytelen!
Rengeteg melója van így is össze gyűlve. Járja az országot, világot.
Ma reggel egész tűrhető volt a taknyosság. Úgy gondoltam, hogy bemegyünk az oviba, és ha haza zavarnak minket, akkor megyünk tovább a munkahelyemre, hogy megbeszéljük a megbeszélni valót. Szerencsére nem zavarták haza a fiamat, bár azért csúnyán néztek rám. Magyarázkodás képen megemlítettem, hogy múlthéten láttam, hogy volt néhány köhögő, tüsszögő gyerkőc. A csúnya tekintet kissé kedvesebb, megértőbb lett.
Viszont a fiam közérzete nem volt túl jó, és az udvaron sírdogált (hiányoztam neki). Szépen evett is. Azért megjegyezték, hogy nagyon taknyos.
Közben a főnökséget felkészítettem, hogy lehet, hogy holnap nem megyek, mert a beteg gyerkőccel leszek.
Amikor elindultunk az oviból haza felé, azért a dadus néni megkérdezte a fiamat, hogy holnap jössz? Erre azt mondta, hogy igen! Szóval szerencsére van kedve oviba menni, csak a takonykórból épülne fel minél hamarabb.
Az orrát már nem kell szívogatni, ügyesen, alaposan fújja. Adom neki a Cebion cseppeket és a mézes teát, mézes banánturmixot.
Köszönöm a válaszokat!
Én is pont így gondoltam kedves utolsó válaszoló, amíg én magam nem kerültem ebbe a helyzetbe.
A fiam nem egyszer lett beteg úgy, hogy mástól kapta el. Lehet, hogy most is egy másik társától kapta el még múlthét vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!