Inkább ne menjünk bevásárolni 4 évesünkkel, ha vásárlás közben elszalad, nem hallgat ránk, hogy nem szabad elszaladni (sokszor alig érjük utól)?
Én sem viszem 4és fél éves lányom. követelőzik.
2 éves fiam még szót fogad, ő jöhet velünk, persze a nagy nem tudja hová megyünk, ő mamájával van addig.
11:47 -nek
A nagyszülők már nem vállalják,azt mondják ezt nem kívánhatom tőlük,hogy egy hiperaktív gyereket a nyakukba sózzak,valóban nagy kihívás vele az élet.
Legtöbbször énvelem kettesbe jön vásárolni,ha a kezemre venném,nem maradna szabad kezem magához a vásárláshoz,ha a kocsiba teszem végig üvőlt,úgy hogy mindenki kikerekített szemekkel néz bennünket.
Mivel a férjem sokat dolgozik így muszáj magammal vinnem,nincs kire hagyni.
Ne haragudj, de akkor minek tetted fel a kérdést, ha másra nem tudod hagyni, és mindenképpen vinni kell?
És igenis tedd a bevásárlókocsiba, hidd el, minden ember látott már üvöltő gyereket, ne zavarjon, hogy bámulnak. Én biztos nem zavartatnám magam, ha ez az ára a gyerek biztonságának.
Egyik gyerekem sem hiperaktív, de azért vannnak megoldások.
Tedd a bevásárló kocsiba, vigyél babakocsit, ha nincs bevásárlókocsi,ahol vagytok. Hidd el, nem gáz, és úgy nem tud rohangálni sem.
Nekem a nagyobbik gyerekem olyan, hogy folyton rohangálni akar. Nálunk olyan nincs, hogy a kezét kirántja a kezünkből. Ha azt mondjuk, fogod a kezünket és kész, akkor csinálhat akármit, fognia kell. Ha ki akarja húzni, nem engedjük. Ha meg elkezd üvölteni, kit érdekel, nem ő az első és utolsó, aki a hiper közepén üvölt.
Légy határozott és ne az legyen amit ő akar!
13:57-esnek
Köszi,ez kifejezetten hasznos hozzászólás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!