Csak nekünk megy ilyen nehezen az overál vásárlás?
Utolsónak: milyen árban vannak?
Igen én is még csak a nézelődésnél tartok ,de azt hiszem marad az új drága overall.Nincs semmi normális ami nem aranyárban lenne használtan.
Második vagyok
Én is kaptam egy Intersportos kuponfüzetet és abban láttam az overált.15 ezer egy kicsit sok de szerintem azt vesszük meg neki.Azt mondod UTOLSÓ ,hogy jó a minősége?
2,5 fiú anyukája
Nekünk nagyon bevált, van kimenős kétrészes, bölcsibe volt egyrészes, a legnagyobb hidegben pulóvert adtunk alá, de sose fázott benne, pedig sokszor órákig kinn voltunk benne. Volt egy jóval vastagabb overálunk is, alig tudott benne mozogni, de nem volt ennyire meleg. Nem orkán az anyaga, ilyen ballonos fogású, de 100 %-osan vízálló.
Szóval nekünk nagyon bevált, erre a télre is azt vettünk. Ja és lehet kicsit nagyobbat venni, mert állítható a kantárja a nadrágnak, szóval 2 évig biztos jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!