16hónapos kislány nem hajlandó meginni se a tejet, se az esti junior tejitalt. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve kicsit.2napja ezt csinálja?!?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:13
11/18 anonim válasza:
Ha eszik tejterméket, akkor végképp ne aggódj!
9:47
Készíthetsz neki ételeket, amibe "bele van csempészve" a tej. Tejbegríz, spenót, ilyesmi.
12/18 A kérdező kommentje:
Ja igen az az elöbb lemaradt hogy a tejbegrízt utálja, a tejberizst meg szintén:):) Meg vagyok lőve..válaogatós gyerek mint az apja:D
2011. márc. 17. 11:15
13/18 anonim válasza:
minek erőlteted ennyire annak a szegény gyereknek a tejet??
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Ha nem fontos hogy ne kapjon akkor nem erőltetem..
Akkor áljunk át szilárd vacsira és reggelire? Nem gond..csak azt hittem hogy fontos hogy kapjon tejet/vagy junior tejitalt.. Nem sok folyadékot vesz magához amugy sem!
Eddig normálisan evett mindent, mostmeg csak csipeget. nem ehhez szoktam hozzá:):) hanem hogy állandóan enne:D
2011. márc. 17. 11:36
15/18 anonim válasza:
Kisfiam 4,5 éves. Semmilyen tejterméket nem eszik-iszik, csak a túrórudit :-( És ez mindig is így volt. Igaz szopizott 3 éves koráig :-))
+ nem hajlandó gyümölcsöt sem enni (csak inni lé formában).
Ettől függetlenül egészséges, mint a makk (lekopogom gyorsan).
16/18 anonim válasza:
2 éves és 4 hónapos a kisfiam. 22 hónapos koráig szopizott. Ő sem fogadta el sem a junior italt, sem a tejet. Néha megkívánja, amikor én iszom, akkor adok neki,amennyi jól esik, de rendszeresen ő sem kéri. A joghurtot, tejbegrízt, tejberizst szintén nem eszi, de minden olyan más ételt megeszik, amiben van tejföl, sajt, túró. Én említettem ezt a védőnőnek, azt mondta, semmi gond ezzel. Végülis, ha nem kéri, nem tudjuk beleerőltetni.
17/18 anonim válasza:
ne aggódj a testvérem születése óta nem iszik egyáltalán tejet .. 2 hetesen már nem fogadta a tejet ..ételekben a te kislányod is eszi nem? vagy ha az se megy pótold másképp pl. sajtal vagy valami féle kefirrel . :)
18/18 anonim válasza:
Tegnap 11.55-ös vagyok: rájöttem, hogy mégiscsak eszik valamilyen formában tejes dolgot a rudin kívül is: imádja az olvadt sajtot mindenen + a tejes főzelékeket. Ez is valami :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!