Hogy lehet az, hogy egy 16hónapos kislány, aki örökmozgó, napokig elél az anyatejen?
Nagyon sokszor előfordul,hogy napokig semmit nem hajlandó elfogadni az anyatejen kívül! ALszik rendesen,éjszaka nem ébred fel,jó kedélyű...Én mégis aggódom ez miatt! Járt már valaki így?
Egyébként 74cm és 8,60kg! Tehát amúgy sem egy szumó bajnok!
Jó anya vagy! A kislányodnak a legjobb! Ezt úgy is "elmondja" neked, hogy csak a tejedből kér. Légy büszke, hogy szoptatod a babádat és felejtsd el az aggodalmakat, hisz te magad írod, hogy amúgy minden rendben van. Vannak kis és vannak nagy étkű babák. A tiéd ilyen és ez így van jól.
Amúgy meg étkezzetek együtt, ha esetleg eddig nem így tettétek. Akkor is üljön le veletek "vacsorázni" a lányotok, ha nem eszik semmit. Viszont legyen rá lehetősége, bátorítsd, hogy nyugodtan kérhet az asztalon lévő dolgokból, de az se baj, ha nem kér. Hál-istennek, a babák ebben a korban még ösztönből tudják, mire van szükségük, ezért ne bonyolítsd, hanem élvezd a lányod bizalmát.
34N + 3L
Szia!
Az én fiam 15 hónapos, s hasonlóan főként csak szopizna.
Azonban, mivel az Ő hízása is nagyon megállt 10 kg körül van, pedig már 7 hónaposan is 9kg felett volt, így én napközben max. 1-szer adok neki cicit. Elvittem a mamához, hogy szokjon le a napközbeni ciciről, mivel azért fontos a másik étel is nekik.
Szerintem ne engedd neki, hogy ne egyen mást, mert biztos, hogy szüksége van másra is, de az anyatej mindig kicsit eltelíti!
Köszönöm szépen a biztatást! :)
Mindig együtt ülünk asztalhoz! Reggeli,ebéd vacsora! Sőt,még tízóraizni és uzsonnázni is szoktam,csak azért,hogy lássa,hogy én is eszem,és talán akkor megjön az ő étvágya is,folyamatosan kínálom,de nagyon ritka,ha valamit elfogad,és akkor is csak kevés mennyiséget eszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!