Szerintetek megfelel tavaszi cípőnek az alábbi kettő, vagy inkább alacsonyabb szárú, sportosabbat nézzek 18 hós fiamnak?
jó fazonú cipők, sztem nyugodtan megveheted nki.
mi is használunk ilyen márkát, kellően hajlékony a talpuk is, kényelmes lábbelik.
Esetleg ha olyan járásmódja (vagy szokott motorozni), akkor válassz egészen magasan gumírozott orrú cipit neki játszósnak, mert ezeknek nem túl tartós az orrán az anyag, hamar lekopik ha dörzsölődik. Legalábbis nálunk ez a tapasztalat ezzel a márkával, pedig az enyémek nem is motoroznak sosem)
Köszönöm a válaszokat!
Ma elmentünk megvenni neki. A drapp/keki színű játszósnak szánt cipőből sikerült megfelelőt találni.
Viszont a kékbe nem ment bele a lába mert túl "alacsony" az eleje, így másik fajtát néztünk.
Kényelmes viseletnek tűnnek, remélem bírják majd a strapát is... Legalább tavasz/ősz, amíg ki nem növi...
Kedves Utolsó!
Csak egy szakmabeli nyilatkozata:
A Siesta jó sok évvel ezelőtt megszerezte az Ortopédusok Társaságának jóváhagyását, és nagyon-nagyot bukik a cég, ha a harántemelős elmélet már nem csak a szakmában, de a szülői fejekben is megborul......
Gyógytestnevelő vagyok, tudatosan nem harántemelős cipőt kerestem/keresek a 15 hónapos kisfiamnak, mert 3 év alatt minden gyermek lába "lúdtalpas". A láb boltozatai a mozgásssal alakul ki. H a3-4 éves korra sem tud kialakulni a boltozat, akkor érdemes a személyreszabott talpbetét kiírása ortopéd részéről, illetve legfőképp a TORNA!!!!
Az elejétől használt harántemelés olyan, mintha évekig nyakmerevítőben lennél. Egyenes a nyakad, de ha leveszed, nem tudod megtartani a fejed, mert az izmok nem kényszerültek az erősödésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!