Piros a kukija vége, de nem a bőr, hanem a pici luk körül. Mit tehetek, mitől lehet?
nekünk is volt ilyen már 2x.
nekem azt tanácsolták hogy mogogassam kamillateável hátrahúzás után. Nekem akkor még pelenkás volt és valószínű valami baktérium szaporodás miatt begyulladt. Nekem mondta a doki, hogy ugye a pelus a egy nedves-meleg közeg amiben így a baktériumok jól szaporodnak. Majd ha már szobatiszta lesz és pisilés után megrázogatja a kis pucuját, picit visszahúzva megtörlöd a végét , akkor már ilyen gond nem lesz.
nekem egy másik gyerekorvos ajánlotta hogy húzzam vissza, mossam meg kamillával és ezután töröljem meg és húzzam hátra és kenjek bele Betadint. Hát én próbáltam ezt is azt is de szerintem használtak. 2-3 napra számolj azért.
Meg a popsikrém is odakeveredhet és a bőr a fityma alatt bepállva úgymond gyulladást okozhat.
Minden jót.
Kamillázni fogo, köszi a tanácsot!
Az a baj, hogy van fehér valami, de a bőre alatt, olyan helyen, ahonnan nem tudom kitörölni, mert nem jön fel annyira a bőr, csak a bőrön keresztül látom, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!