Melyik a legmegfelelőbb benti cipő bölcsibe?
Mi az a tappancs?
Az én kislányom szeptemberben megy oviba.Mostanában bejárunk az oviba és figyeltem én is milyen cipő lesz a megfelelő.Ha megkezdődik az ovi, akkor biztos még a nyári szandit használjuk.De hideg időre tépőzáras mamusz jellegű cipőt adok rá.Láttam olyat is aki papucsba van, de az leesik a lábáról.Akkor strasszos szép cipőt, de ezek kényelmetlenek.
Bolcsi nevelokent a puha talpu "szobacipot" semmi keppen sem ajalnom, akarmilyen aranyos kis figurakkal gyartjak. Fontos, hogy kemeny, de hajlekony talpa legyen. Legyen bor, hiszen egesz nap viseli, fontos, hogy jol szellozzon. A hosszu viseles miatt ne sajnaljuk a penzt egy dragabb, erosebb darabra, ami nem formalodik el, igy a labat sem deformalja a kicsinek.
A szandalt nem ajanlom, mert, ha jatszik beakadhat (akarmibe, a kicsik lelemenyesek:), es konnyebben elesik a gyerek.
A sok kikotes utan itt van nehany szemelyes kedvencem:
[link] (ez inkabb nyarra) - hat igen, viszont szandal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!