Miért ilyen a párom kislánya? (6 éves)
12:08 vagyok.
Azzal hogy ugymond megregulazod nem ersz el semmit,parszor leirtam miert viselkedik igy a gyereked,latom nem jott le.
Gondolkodj egy kicsit az o fejevel,talan rajossz mekkora valtozas ez az egesz neki.
Csak zarojelben jegyzem meg hogy 6eves kor a legkritikusabb tesoszempontbol,ezt nekem a psichiater mondta,akkor fogadjak el legnehezebben az uj elethelyzeteket mint pl testver.
Lehet hogy nem mutatod ki hogy o nem a gyereked de o eleg nagy ahhoz hogy felfogja te nem az igazi anyukaja vagy.
Most te es a gyerekeid betolakodtatok az o kis eletebe,es felti ami az ove,pluszba meg azt is ami nem is az ove,mindent maganak akar.
Idovel ez elmulik es jol ki fognak jonni a gyerekek ha jol csinalod,csak meg ido kell neki.
A tesomat mikor hazahoztak a korhazbol anyu letette az agyra,nemhogy nem neztem meg,hanem konkretan azt mondtam vigyek vissza oda ahonann hoztak,nekem nem kell o.Mindig azt neztem mivel tudnam megbantani ocsit,nem szamitott az hogy utanna en lettem lecseszve.Ugy ereztem elvette tolem anyut.
Nem vagyok a gyereknek mindent szabad nevelés mellett. Kifejezetten idegesít, amikor egy anyuka azt mondja, hogy "jajj csak meg ne sérüljön a gyerek lelke". Úgy gondolom, hogy egy gyerek nevelése során óhatatlan, hogy bele ne tiporjunk a lelki világába. Hiszen egy puszta "nem szabad" is tekinthető akár ennek.
Mindezek ellene nagyon sajnálom a párod kislányát. Úgy gondolom, hogy amíg a te hozzáállásod nem fog változni a dolgokhoz, addig ő is ilyen marad. Nem hiszem, hogy egy második házasságban ennyire szabadna élni az én gyerekem, te gyereked kifejezésnek. Igenis ha bevállaltad a párodat egy kislánnyal a múltában, és azt a kislányt együtt is nevelitek, akkor el kell fogadnod sajátodként.
Szerintem annak a kislánynak egy jó nagy pofon se fájna annyira, mint az, hogy bevonulsz a saját gyerekeddel játszani a szobába és rá nem figyelsz amikor odamagy hozzátok. Mindezek mellé még kis "gonosznak" is titulálod.
Ne érts félre nem bántani akartalak, csak rávilágítani arra, hogy lehet, hogy ha te/ti átértékelnétek néhány dolgot hatalmas változás menne végbe. Úgy érzem nagyon nagy odafigyelésre van szüksége a kislánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!