Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de most az a gáz hogy az egyik gyerekkori szerelmem hajt rám. Rá már nagyon régota vágyom. Most h. ujra látom egyre jobban kívánom, ha másra nem csak egy éjszakára. Ő is akar, de neki van egy kislánya és ez engem visszatart. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A csajszi akitöl a lánya van csak felcsináltatta magát,hogy ne hagyja el.Igaz hogy most együtt ének de nem hiszem hogy szereti.2010. márc. 31. 15:42
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy, mert gondolom nem huszonéves. Ha jót akarsz magadnak, akkor nagyon sürgősen felejtsd el azt a nőt. Ezt nem érdemli meg a párod!!!!!
2/5 anonim válasza:
Ne!!! Nekem egy majdnem ugyanilyen helyzet tönkrevágta az életem (csak annyi a különbség hogy gyerek nem volt). Én is úgy futottam neki, hogy csak egy alkalom, ehhez képest több év lett belőle, de olyan hogy nem kívánom senkinek..
Bárcsak vissza tudnám csinálni.
3/5 anonim válasza:
attól függ hogy milyen a párod. Megad neked mindent amit szeretél? Minden téren? Bízik benned? Te bízhatsz benne? Mert ha őszinte veled, és ő sem megy félre, akkor ne csináld, mert ha megtudja, elveszítheted. Hacsak nem ezt akarod. Viszont ha talán ő is félre megy, és már amúgysem jó a kapcsolatotok, csak úgy együttvagytok francsetudja miért, akkor meg legyél vele egy éjszakát, aztán majd lesz valami
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! a párommal jól megvagyunk,de ez a pasi totál kikészít,a mosolya,a szemei, ahogy beszél...már csupán ez megőrjít.Tudom,h nem lenne helyes és h a párom sem érdemelné meg.De ez a pasi már egyszer az enyém lehetett volna,de akkor nem életm a lehetőséggel...és mi van ha ő az igazi?
2010. ápr. 1. 14:47
5/5 anonim válasza:
Hát basszus ha ilyenek járnak az agyadban, akkor az már rossz. Akkor úgy gondolod hogy a jelenlegi pasid nem az igazi. De akkor meg nem sok értelme van vele folytatni. Akkor legyél az újal aki hajt rád most. Mert ha nem leszel vele, akkor meg a további életedet az fogja megkeseríteni, hogy arra fogsz gondolni, hogy mekkora hülye vagy hogy nem próbáltad meg, mert lehet hogy sokkal jobb lenne vele. Az a lényege az egész életnek, hogy csináld úgy a dolgokat hogy boldog légy, és ha úgy látod hogy talán a másikkal sikerülne, akkor legyél vele. Megszokásból meg sajnálatból ne legyél a jelenlegivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!