Visszatérés a bébiételhez?
Szia!
Biztos, hogy a kajával van a baja?
Az én mindenevő lányom is elkezdett így sztrájkolni, ezzel tiltakozott az ellen, hogy etessük. Most lesz pár nap múlva 18 hónapos, de már hónapok óta csakis egyedül hajlandó enni, ha én adok neki kanállal valamit, egyből zárja össze a száját, fújja ki. Ha viszont ő magának kanalazza, megeszik bármit.
A bébiétel lehet, hogy csak fincsi kedvence a fiadnak,azért hajlandó azt mindig/bármikor megenni.
Próbáld ki, hogy odateszed neki az ételt az etetőszékbe, és hagyod a fiadat, előbb-utóbb elkezd majd enni :)
Persze a maszatokra fel kell készülni, ez sajnos elkerülhetetlen. De igy ügyesednek :)
Az én lányom ma úgy ette meg a paradicsomlevest egyes-egyedül, hogy egyetlen paca sem ment sehová. Persze olyan áron jutottunk el idáig, hogy volt, amikor egy egész tányérnyi krumplipürét kent bele a hajába... :)
De ez csak egy tipp, nem minden gyerek törekszik ennyire az önállóságra, a nagyobbik lányom még 2,5-3 évesen is gyakran elvárta, hogy etessük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!