Anyukák, nektek is ilyen stressz, a munkába való visszatérés előtt egy évvel?
szia, hát kezdj le munkát keresni már most. sztem számodra sok procedúra nem lesz, nekem volt olyan melóm, melynek során csődeljárásokkal fogllakoztam, igaz az olaszország volt, de gondolom magyarországon hasonló a rend, szóval az elsők akiket kifizetnek a felszámolás után befolyt pénzből a munkavállalók meg a biztosított hitelezők, és ezt nagyrészt a csődgondnok intézi. talán annak nem árt utánanézni, kii s az, és felvenni vele a kapcsolatot, megkérdezni, mikorra várható valami stb, de azon felül neked sztem ezzel nem lesz gondod.
remléem, rendeződik a helyzet hamar, és találsz vmi jó munkát!
Köszi, kedves vagy! :) Hát majd figyelek, mert nem mindegy a cég megszüntetésének a módja sem az én szempontomból, szóval résen kell lennem.. :((
Persze, keresek majd... csak most még nem tudok, hiszen december még messzebb van... ráadásul azzal sem vagyok tisztában teljesen, hogy hogy kezdhetnék úgy munkaviszonyt egy másik helyen, ha a régin még nem kaptam meg a papírjaimat, fizumat, semmit... Szóval muszáj vagyok kivárni a decembert (ovikezdést)... de aggódom, pedig nem kéne, éhenhalni nem fogunk, csak utálom a stresszes, vitás helyzeteket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!