4 éves gyereket hogy lehet rávenni, hogy az ágyában aludjon?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem van testvére tehát senki ne írja, hogy hagyjuk üvölteni és vigyük vissza ha átjön, ráadásul dolgozunk már és erre nincs kapacitás. Az ágya egy szobában van a testvérével és van fény is.2011. márc. 3. 13:02
1/4 anonim válasza:
Akkor mégis mit írjunk?
4 éves.. lehet vele beszélgetni. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem szeretne az ágyában maradni? Lehet hogy a tesó miatt?
2/4 A kérdező kommentje:
azt mondja fél, de hát nincs egyedül és sötétben
2011. márc. 3. 13:27
3/4 anonim válasza:
Azt nem irtad kedves kérdező,hogy hol akar aludni,ha nem az ágyában? Sztem is beszélgess vele erről,ill. amikor lefekteted,maradj kicsit ott vele,simogasd,esetleg mesélj neki és jó éjt puszi után gyere ki tőle.Ha ismét felkel,visszakiséred újra,simogatod kicsit megint,aztán kijössz.Lehet ezt el kell játszani jó párszor és jó pár este,de meglátod egy idő után megérti ő is és elalszik az ágyában.Tudom,mert az én fiammal is voltak egy időben ilyesmi gondok,s megoldódott ezzel a módszerrel,amit irtam.Kitartás!
4/4 A kérdező kommentje:
3 éve elaltatom, mese, átjön közénk, visszaviszem és minden este ez van, belefáradtam, hogy lassan 4 éve nem volt átaludt éjszakám csak ha köztünk volt. A válasza: nem akarok itt aludni
2011. márc. 3. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!