Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek elmenjünk, vagy...

Szerintetek elmenjünk, vagy lemondjam?

Figyelt kérdés

Hétvégén rokoni összejövetel lesz a férjem családjánál.(elég sokan vannak kb 40-en)

Anyósomnak azt mondtam, hogy elmegyünk(nem is nagyon tudtam volna mást mondani), azóta megtudtam, hogy kint leszünk valami vidéki ház szerűségbe, ahol egész télen nem volt fűtés. Bográcsolás lesz vagy mi.

Csakhogy a kislányom megfázott, szerencsére nem komoly, folyik az orra, és köhög, lázas nem volt. Viszont így, hogy kint leszünk nem tartom jó ötletnek, hogy menjünk.

Ti mit tennétek? elmennétek, vagy inkább lemondanátok?

2,5 éves a kislányom

2011. márc. 2. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen esetben inkább lemondanám. Egyébként is betegeskedik a gyerkőc, a hideg házban hova, hogyan teszed le játszani, aludni, egész nap kabátban meg baromi kényelmetlen lenne neki. Csomagold ki száz ruhából, a pisilnie kell...

Ha nyáron lenne, akkor simán mennék, de most még annyira hideg van, lehet, hogy még jobban megfázna a pici lány.

2011. márc. 2. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén ?! Nem ...

De miután családi összejövetel lesz, és a szavaidból kivéve a gyermek nem súlyosan beteg - bár nem tenne jót neki, ha az állapota tovább romlana -, így 'kénytelen' lennék elmenni.

Vigyetek sok meleg ruhát. Lehetőség szerint legyen meleg tea a nap folyamán.

2011. márc. 2. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most néztem, szombatra nem mond nagyon hideget, hátha addig javul valamit a manó. Ha nem, akkor muszáj leszek lemondani(sértődés így is-úgy is lesz, ha nem megyünk).

2011. márc. 2. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én max. 1-2 órára mennék ki a helyedben, de egész napra tuti nem. Kényelmetlen lenne neki egész nap 5 réteg ruhában, hol aludna, hol játszana, ha pisilni kell azt hogyan oldanád meg v pelust cserélni, úgyh ha megsértődnek ha nem én nem nem mennék a helyetekben csak egy kicsit.
2011. márc. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!