Elmenjünk? Nem lesz baja a picinek?
Holnap lesz egy családi ebédszerűség a nővéreméknél.A gond az,hogy ők egy tanyán laknak,ami tele van állattal,ami nincsenek bezárva.Még sosem voltunk náluk a lányunkkal,mert 4 órára laknak tőlünk és eddig még nem utaztunk vele ennyit.Most ott lesz az egész család,ezért a tesóm minket is elhívott...
Ha elmegyünk,akkor mit adjak rá.
Ezeket vinnénk,ha elmennénk:
babakocsi
2 cumisüveg (tápszeres baba)
2 cumi
babavíz
tápszer
pelusok
törlőkendő
popsikrém
takaró
1 pótruhaszett
játékok
bébikaja
Ha jó idő lesz,akkor a kertben lesz,nem tudom,hogy majd ott letehetem-e egy plédre a babát vagy inkább legyen kézben/kocsiban.
Menjetek el de ne tedd a földre mert ha szabadon mászkálnak az állatok,vizelet,kaki bárhol lehet,az meg veszélyes kisbabára.
Kocsiba tedd és kérj meg mindenkit mosson kezet mielőtt a babádhoz nyul.Ha ezt az alapvető higiéniát betartják a többiek nem lesz gond.Adj rá hosszúújju bodyt rá meg pulcsit nadrágot.Úgy öltöztesd hogyha meleg van letudj venni egy réteget.
Nem irtad mennyi idős a baba.
Igaz,hogy nem kell steril környezet,de 1 éves kor alatt fejletlen az immunrendszer,és az állatok sok bacit terjesztenek,szóval vigyázni kell rá.
Nem kell kitenni baciknak ha nem muszáj.
én azt mondom nem kell túlparázni. az állatkertbe is fogtok menni sétálni, nem igaz?
kint legyen babakocsiban, kenguruban, kézben, bent pedig a nappaliba terítsetek le egy nagy pokrócot és tedd le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!