Tápszeres babák Anyukái, mit adtatok a picinek, ha fájt a hasa?
Szia!
Mennyi idős?
Az infacolt lehet már a kezdetektől, akár minden evés előtt adni, az nagyon jó.
1 hónapos kor után pedig a Gripe Water. Ezt azért szeretem jobban, mert bármikor adhatom, nem kell evés előtt mindig, így csak akkor adom, ha szükséges, ha látom, hogy evés után (vagy már közben is) tekereg, húzogatja a lábát. Ált ekkor evés után adok 1-2 kanállal (attól függ mennyire sikerült elsőre a kiskanálból a szájába juttatni :D)
Ha evés közben annyira tekereg, hogy enne is, de nem tud, mert fáj neki és ordít, akkor kap egy kanálla, megnyugtatom, majd folytatjuk az evést. Elég hamar hat, uh tök jó.
Azt tudom javasolni én is mint az előttem szóló:valamint mi még Homeos bogyókat is beszoktuk vetni.nagyon jók és pikk pakk segítenek.
Lycopodium=haspuffadásra
Colocynthis=görcsökre
Sab simplex
de mi köze van a hasfájásnak ahhoz, hogy tápszeres-e vagy anyatejes?
kedves Utolsó!
nem a hasfájáshoz van köze, hanem arra gondoltam, hogy amelyik baba tápszert kap, annak mit adnak hasfájásra. (mint ahogy K vitamin sem kell tápszeres babának, gondoltam, mást adnak..)
ezért tettem így fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!