Látta valaki a Circo Acquatico Bellucci előadását? (vizi cirkusz) Érdekli a gyerekeket? Elmenjünk?
Sziasztok! 2 és fél éves fiam nagy cirkusz rajongó, képes két órát tátott szájjal végig ülni előadáson. A safari cirkuszba kétszer is el kellett vinni :D
Most a városunkban van a circo acquatico és megint elmennénk családi programként, de egy anyuka írásában azt olvastam (egy blog), hogy nem jó és nem gyereknek való ez a program.
Ha ismeritek ezt a cirkuszt, megírnátok a véleményeteket?
Köszönöm szépen!
sziasztok! nagyon köszönöm, hogy írtatok!
megvettük a jegyeket, szóval ma " ugrik a majom a vízbe" :) az én fiam eddig még a leggagyibb cirkuszt is imádta, valahogy teljesen elbűvöli. korábban többen kedvesen figyelmeztettek, hogy talán hiperaktív, de mióta "cirkuszolunk" tudom, hogy kizárt :D
hozzá se lehet szólni az előadás alatt, egyszerűen nem hallja meg. csak le ne lépjen kamaszként valami társulattal... :D
ma este kiderül, milyen ez a cirkusz. majd megírom!
Kedves Anyuka!
Mindenképpen azt javaslom,hogy ne hagyja ki a Bellucci-féle társulat előadását, mert nem mindennapi élményben lesz részük..Ez egy igazi családi program, a műsor első része egy kicsit a felnőtteknek szól, de a második felvonás hatalmas élményt fog nyújtani a gyermekének is. Önöknél Egerben még május 22-ig vendégszerepel a cirkusz, a hétvégén 15 és 18 órai kezdettel lesznek előadások. A jegyárak nem drágábbak mint egy nívósabb hazai vándorcirkuszé, ezenkívül külön belépőjegy váltásával megtekinthetik az utazó állatkertet, ahol vízi állatokat láthatnak. Látom sokan elégedetlenkednek, hogy +500 ft-ért sokba kerül megtekinteni a minizoo-t, de tudják mibe kerül ezen állatok takarmányozása, szállítása stb...Hétről hétre sós vízet előállítani a cápáknak, fókáknak, pingvineknek. A víziló pedig egy 4tagú család heti kosztját fogyasztja el egy nap. Én úgy gondolom nem drága ezért az élményért cserébe a belépőjegy ára, ilyen műsort Magyarországon a fővárosi cirkuszon kívül másutt nem láthatott a publikum. Az uniós előírások miatt, valamint a szigorodó állatvédelmi törvények hatására sok magyarországi utazó cirkusz szinte teljesen ellehetetlenült.Egy részük csődbe ment, míg néhányak Romániába menekültek a kivitelezhetetlen szabályok elől. Csupán néhány nagyobb múltú társulat -MAgyar Nemzeti Cirkusz, Eötvös Cirkusz,Budapest Cirkusz- élte túl a változásokat, a hazai vándorcirkuszok száma egy maroknyira csappant. Ezek közül is nagyon sok olyan produkciókat mutat be, hogy az embernek elmegy a kedve a cirkusztól.Ezt kihasználva néhány magyar programiroda, mivel ráébredtek, hogy van igény Magyarországon minőségi cirkuszművésztre, leszerződtetett világhírű társulatokat erre az évadra hazánkba. A Circo Acquatico Bellucci-n kívűl jelenleg 2 nívós olasz cirkusz járja még a magyar nagyvárosokat, köztük a világhírű Circo Medrano, mely jelenleg Győrött tartózkodik. HA jól tudom szeptember környékén Egerben és Miskolcon is fellépnek majd. Ne hagyják ki!!
Kedves Utolsó Válaszoló! Köszönöm az ajánlást, mint írtam pár sorral föntebb, nekünk is nagyon tetszett. Íme a vélemény (hátha más is kíváncsi):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!