Mennyi idős kortól kezdenek a gyerekek kérdezgetni dolgokat?
A lanyom 2eves 3honapos es egy ideje mar megbolondit a kerdeseivel. Mindenre rakerdez 100fele keppen. Annyit beszel hogy az mar neha az idegeinkre megy, de azert jokat szorakozunk. Mar eleg reg kezdett beszelni az igaz. Masfel eves koraban mar jol megertettuk egymast.
Szerintem attol is fugg mikor kezdett rendesen beszelni.
Szia! az én fiam is most van a miért korszakban, 2 és fél éves. sokat és szépen beszél. De! szerintem ezen a téren is különbözőek a gyerekek. a kislányom 14 hónapos lesz, megragadt az aja (anya), tita (cica), kutttya (kutya) szavaknál. pedig a bátyja ilyen korában már mondatokat mondot. mégsem gondolom, hogy le lenne maradva, csak ő eddig nem ezen a téren jeleskedett (viszont 10 hónapos kora óta jár).
ha a fiad egyébként is későn érő tipus a beszédfejlődésben, szerintem egészséges, ha a miért korszak is később jön.
bocs, ha hosszú voltam, jó egészséget nektek!
ui: a fiam ma megkérdezte, mi az az energia. abban maradtunk, apa majd ezt rendesen elmagyarázza :)
utcsó voltam
Az én fiam most 19 hónapos 17 hónapos kora óta amit tudni akar azt mondja – mimi-
Most már próbálja is utánunk is mondani. A ma megtanult új szavaink a hűtő és a chihuahua .
A hűtőt ki mondja a chihuahua helyet azt mondja, hogy vava:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!