Oviba járó gyerekek szülei, hogy van ez a kint alvás?
Nekem nincs gyerekem, de olvastam olyan anyukák sorait, akinek ovis a gyereke. Mindig azt írják, hogy a kicsit kint alszanak, most is. Ez most hogy van? Én ovis koromban csak bent aludtam, főleg ilyen hideg időben. Komolyan, ebben a zimankóban is kint altatják a gyereket???
Kérlek, magyarázza meg nekem valaki, hogy ez most komoly? Ha igen, akkor miért? Milyen körülmények közt? Kabátban, vagy hogy?
Világosítson fel valaki, kérem...
Csak nekem ez fura, én nyári baba voltam, anyu sosem altatott kint.
Ilyenkor mennyire vannak beöltözve a babák?
Sógoromék gyerekei az Árpád-híd közelében járnak oviba, ott a bölcsiben kint altatták a gyerekeket. Kaptak vastag hálózsákot és egy teraszon aludtak.
Nekem is fura, mert egyrészről a Váci út környéke elég zsúfolt, gondolom nem kevés a légszennyezettség, másrészről pedig szerintem tök jól esik levenni télen a kényelmetlen téli ruhákat, harisnyát, overált, kabátot, sapkát stb és erre ebéd után még 1x felöltöztetik a gyerekeket, szóval nekem ez annyira nem jön be.
Tavasszal és nyáron, amikor már nem kell kabát, akkor oké, tök egészséges dolog egész nap kint lenni, de télen a millió meleg cuccban????
Na mind1, ez az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!