Kinek milyen hasznos praktika vált be a gyerekek rossz étkezésénél?
Egy jó praktika:
Ne foglalkozz vele. Mi is mindig azon nevetünk a sógornőmmel, hogy fényevők. a kislányom egy évig szinte csak szénhidrátot evett és semmi húst. Most két hónapja pedig csak húst eszik. Minden formában. Ők tudják mi kell, nem kell nekik.
Az én kislányom 2 éves,és a hozzátáplálás kezdete óta nagyon rossz evő,alig eszik meg valamit,egy kezemen meg tudnám számolni,hányszor volt hajlandó húst venni a szájába,amit aztán kis is köpött:((
Sajnos nem tudsz velük mit csinálni,ezer meg egy praktikát próbáltam,és néha,ritkán az bejön,hogy köré rakom az éppen kedvenc plüssjeit,és akkor "mindenki kap" egy falatot,és a végén a lányom.Így hajlandó néha megenni az ételt,mivel a plüssök is"nagyon éhesek".Ez az egy,ami bejön,semmi más.
Kitartást,éhen csak nem halnak:(Én szoktam neki vitaminokat adni,hogy azért jusson valamicske a szervezetébe,ha már másképp nem megy:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!