Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A II. számú Gyermekklinikára...

A II. számú Gyermekklinikára kell mennünk holnap, van ott a szülőnek ágy pihenni vagy székre számítsak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Pihenni?????????? Nem szálloda ez és nem Wellnessezni mennek. Szék van. Bírják ki. Te sem épp szórakozni fogsz.
2011. febr. 24. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Huuuuuuuuu, bocs. Kicsit ingerült voltam. Szóval csak szék van. Vigyázz magadra. Jó szülést.
2011. febr. 24. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

hmmm, nem szülni megy!!! olvass! gyereklinikára a gyerekkel, ő a szülő...jajj...szerintem szék bizti lesz

kitartás, gyógyuljatok

2011. febr. 24. 13:29
 4/6 A kérdező kommentje:
egy 2-3 napig tartó kivizsgálás lesz az endokrinológián. Aludni hogyan lehet?
2011. febr. 24. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja te nem szülni mész?????????? Hát akkor nem tudom. Mindenesetre remélem minden rendben lesz. Amúgy nem hiszem, hogy lenne nekik ágy.
2011. febr. 24. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Hacsak nem csecsemővel vagy akkor nincs ágy.
2011. okt. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!