Normális, hogy 3 évesen még etetni kell?
a nagyobbik kisfiunk 32 hónapos de 18 hónapos kora óta egyedül eszik mindent, levest is.
a 15 hónapos kisebbik fiunk is most próbálkozik az egyedül evéssel. én a kanalat odaadom neki ha már evett valamennyit és próbálkozzon vele, aranyosak nagyon ilyenkor :)
rosszul neveli a gyereket....
3. vagyok. Ha odaadok neki egy kiflit, egyet beleharap, és leteszi, mert játszani kezd inkább. De ha csipegetem neki, akkor megeszi.
A kanalas dolgokkal ugyanígy van. Eszik magától két kanállal (akármiből), és lerakja a kanalat, és kéri, hogy vegyem ki az etetőszékből. Erre vajon mi lehet a megoldás?
Lehet, hogy nem normális de van ilyen.
A fiamat kiscsoportban etették az ovónők is, és én is otthon, ha azt akartam, hogy kerüljön valami a hasába. Mondjuk a tésztaféléket (kifli, kelt tészták) megette egyedül, de a kanalazást nem akarta művelni. Most 6 éves és ügyesen eszik már egy jó ideje:)
Nem hiszem, hogy csak nevelés kérdése, mert a nővére és a húga is gyönyörűen ettek már két éves koruk körül.
Nem lehet, hogy azért voltak oda-vissza a gyönyörűségtől a fél kifli kapcsán, hogy bátorítsák a kicsit?
2,5éves a fiam és én is etetem igen noés?ez meg már kinek fáj???
"Rosszul neveli"Jó ég!!!ettöl van rosszul nevelve,hát ez remek.. Gondolom az én gyerekemet sem kell 5évessen vagy 18évessen etetnem.Addig meg már had csinálja kinek hogy jolesik. Gratulálok tökéletes szülök a gyerekneveléshez!
Kisfiam,májusban lessz 3-rom éves,és 90%-ban etetem,mert ha nem tenném akkor 1-2 kanál és szia anya megyek.....
3 napja,annyit megtesz,hogy elé teszem az ételt akkor 3-rom 4 kanállal eszik,és a többit én adom,neki....
Nem,érzem,hogy ez ne lenne normális.Vannak gyerekek,akik nem esznek még 2-3 évesen önállóan,vannak akik igen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!