Szeretnék só-liszt gyurmát készíteni, de csak finomított sóm van itthon, asztali nincs. Ettől függetlenül sikerülhet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 16:19
1/2 A kérdező kommentje:
Szárítani kitehetem az udvarra? Nem baj, hogy nagyon hideg van?
2011. febr. 16. 16:21
2/2 anonim válasza:
Az nem baj.
Sőt, én mikor nem finom, hganem réteslisztből csinálom, akkor még a tapintása is jobb valahogy.
Ja, és én olajként cseppentek bele pár csepp illóolajat, és isteni finom illata is lesz a gyurmának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!