Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cumileszoktatási tippek,...

Cumileszoktatási tippek, ötletek, trükkök 2.5 évesnél?

Figyelt kérdés

Kezdetektől csak az ágyban alváshoz kapta. (Autóban nem, mivel ott előfordult, hogy elaludt 1 órás utazáskor.)

Már csak éjszaka alszik.

Eleinte nappal még +1 órát aludt, most már csak úgy elérhető ez, ha éjszaka 11-től reggel 7-ig alszik. (Cumi kiesésekor felébred.)

2011. febr. 16. 11:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amugy ma mondtam neki, es amikor mondtam, hogy a kisbabaknak, mindjart felragyogott a szeme es kijelölte a rokon kisbabat! :)) Kerdesemre, hogy odaadod neki, ha neked nem lesz, akkor is, kapasbol "igen"! Nagyon edes! :)
2011. febr. 17. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
A cumitündéres válaszoló vagyok. Bocs, de nem jártam azóta az oldalon, csak ma láttam a kérdéseidet. Mi történt azóta? Hogyan alakultak az éjszakák? Nagy okosat nem tudok mondani, minthogy 1. akkor kezdd az összegyűjtést, ha látod rá a fogadőkészséget. Legutóbbi kommented alapján ez megvolt. 2. Az éjszakák, nehéz helyzetek, már biztos megoldottad, szerintem, ha már elvetettétek a kockát, és elvitte a tündér a cumit, akkor tartani kell ehhez magatokat, nemigen lehet visszatáncolni, persze ezt mondani biztosan egyszerűbb, mint csinálni. Mindenesetre, ha van időd, írdd, meg mi történt.
2011. febr. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!