Hogy viselitek, ha a gyermeketek nem akar enni?
Idegileg ki vagyok.
Nem akar enni 22 hónapos fiam.Ma fél szelet májkrémes kenyeret evett csak.Már vagy 20 féle kaját,ételt kínáltam Neki,de nem hajlandó enni.
Hogy lehet ezt bírni?Tudom ha éhes lenne enne,de azért ez már túlzás
Engem teljesen kiborít ha nem eszik, meg ha sorra dobom ki a kajákat,mert nem kell neki.
Nálunk is vannak sajnos ilyen időszakok.
Engem egyáltalán nem zavar. Egyik nap alig eszik, másnap szó szerint zabál. Ez van
25 hónapos
Én is teljesen kész vagyok. Mindig bizonygatom magamnak, hogy na tegnap jól evett ma sz@rul akkor holnap megint lesz étvágya...és tényleg így van.
Kivétel a fogzás...eszméletlenül megviseli. Amikor több is jön egyszerre az nagy szenvedés. Le is szokott dobni fél-egy kilót amit aztán visszaszed, de hát így csak nem jutunk túl a 10 kilón.
Végre most már 10,5 kg-ot mértek, erre a szentem megbetegedett. Alig alig fogad el valamit, de hát fáj a torka. Mondjuk a kétféle gyógyszerből az egyiket elfogadja, a másikat kis kényszerrel, de muszáj. Inni hála égnek iszik.
De a lényeg, hogy kb 2-3 havonta kiborulok a nem evés miatt. Felhívom a védőnőm, és megnyugtat. :)
16 hónapos a fiam, szombat óta egyáltalán nem eszik. Szombaton hányt, vasárnap óta tetézi hasmenéssel is. Ma reggel megivott 1,5 dl tápszert, azóta semmit nem evett szinte. Kivéve, ébredés után megevett fél csomag chipset ( Verdásat, tudom, nem a legjobb, de végre evett valamit, minden mást kiüt a kezünkből).
Én már kivagyok, az apja nemkülönben. Hiába kínálok bármit, nem kell neki...
Jön a foga is, meg ez a hányás-hasmenés... Így sem egy vastag gyerek, örültünk, hogy már 9kg fölött van egy kicsivel, erre a 3 nap alatt fél kilót simán ledobott... Remélem holnap már többet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!