Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok otthon ebben az...

Mit csináltok otthon ebben az időben?

Figyelt kérdés

amikor csak tudunk kimegyünk, de ilyen időben elég nehéz, mert így is folyik az orra.

gyurma , festés , rajz, autózás, nagy pancsolás

tv-t nem engedem sokat nézni. mit lehet még csinálni?

2011. febr. 14. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nálunk nincs olyan idő hogy ne tudnánk ki menni,de ha mégis akkor ugyanazt amit ti,csak én bevonom a főzésbe,takarításba is.aztán imád olvasni,most a festés nagyon tetszik neki,és a gyurmázás,az 1-1 óra tuti elfoglaltság,aztán meg bármi amihez kedve van,nem vagyok a napi 24 órás szórakoztatás híve,vagyis próbáljon meg önállóan is alkotni,játszani,igy sokszor van,hogy elkezdünk valami játékot,és nekem dolgom támad,majd 20 perc múlva látom megint,amiért nagyon megdicsérem.
2011. febr. 15. 07:49
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. febr. 16. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyunk otthon. Ha nem játszóterező idő van, akkor baba-mama klub, játszóház, kerekítő, babás barátnők....és még sorolhatnám. Ha nem esik vagy fúj nagyon akkor délelőtt és délután játszótér, séta, a házbéli barátokkal.
2011. febr. 16. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
teljesen ugyanaz mint az elsőnél. szinte szóról-szóra. Ma is lent voltunk a játszón a 2 évessel és a 4 hónapossal. Az enyémeknek is kicsit dugult az orruk, de ettől még nem gubbasztunk otthon.
2011. febr. 16. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Kertes házban lakunk, minden nap kimegyünk legalább 1 órára. Amúgy marad a bent ücsörgés, már a 2,5 éves kisfiam egész jól eljátszik magának, vagy mesét néz esetleg velem főz, süt. Nagyon mehetnékem van, írigylem az egyik előttem szólót, aki azt írta, hogy játszóház,baba-mama klub, szomszéd gyerekek, mert én nem merek az enyémekkel ilyen helyekre menni az influenza miatt és az összes ismerősöm gyereke is szinte mindig beteg, így még velük sem tudunk talizni. Így marad az itthon csücsülés, főleg, hogy én várandós vagyok a 3. babánkkal.
2011. febr. 17. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!