Rosszul evő gyerekkel mit lehet csinálni?
Én semmit nem tudtam csinálni vele, most sem tudok.
Ami bánt, hogy a súlyán is meglátszik.
Válogat, az új ízeket meg sem kóstolja, azonnal elutasítja.
21 hónapos.
28 hónaposan a fiam 12,5 kg, 97cm. Egyáltalán nem furcsán sovány, a 18 kg-ot igen soknak tartom, főleg ha alig eszik. Ott akár valami hormonàlis dolog is lehet. Jobban aggasztó, mint aki nem is eszik és ennek megfelelően vékonyka is.
Egy kis vitamin, c vitamin béres cseppel kicsit meghozza az étvágyat.
A fiam szintén elutasitó minden uj étellel szemben:( ezzel egyáltalán nem haladunk. Nagyon idegesitő, ezt csak az tudja, aki naponta, 2 éve ezzel kinlódik. De az igaz, hogy felszabadultabb, mióta nincs erre a dologra rágörcsöltetve.
köszönöm a válaszokat.
kisfiam két éves és 11 kiló. nem nádszál vékony de vékony.
októberben kezdtük a bölcsit azóta nem hizott semmit.
mondjuk sajnos sokat betegeskedik a bölcsi óta.
nem nagyon görcsölök rá de néha nagyon idegesítő hogy nem akar főtt ételt enni. akkor eszik normális adagot ebédre ha csak reggelizik.
a bölcsibe is ha nem eszik ebédet akkor duplán uzsonnázik.
remélem azért ha kicsit nagyobb lesz azért ez váltzni fog.
másfél éves koráig mindent megevett azóta lett nagyon válogatós.
köszönöm mégegyszer a válaszokat. azért egy kicsit nyugtató hogy nem vagyok egyedül ezzel.
Az 18 kg-os kislány anyukája vok:
Az én kislányom sem kövér.Magas és kis vékony dereka van.De viszont, azt se mondjátok anyukák hogy egy 2éves gyereknek a 11kg a megfelelő.
hát szerintem se megfelelő a 11 kiló a kisfiamnak de hát sajnos ez van.
remélem hamarosan változik valamit és enni fog.
mindenkinek szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!