Két éves és hat hónapos a fiam, már elég régóta beszél, de egy hete vettük észre hogy néha dadog, nem mindig és nem mindig ugyanazokat a szavakat, van amikor folyékonyan kimond mindent. Kell ezzel szakorvoshoz fordulni?
Figyelt kérdés
Ezt kinövi vagy dadogós marad?2011. febr. 11. 12:09
1/3 anonim válasza:
Nem kell, ne aggódj. Lehet, hogy kinövi, de majd ha oviba megy és szükséges akkor ott tanácsolni fogják, hogy vidd e logopédushoz vagy sem.
2/3 anonim válasza:
Ha egy hete vettétek észre,akkor valószínűleg eddig nem csinálta.Nekem is csinálta egyik napról a másikra a fiam,és egy darabig dadogott.Kétségbe estem,majd rájöttem,hogy akkoriban (mivel dolgozni kezdtem)hirtelen sok időt töltött a nagymamával aki dadog.(nem járt oviba,bölcsibe,a mamával volt)Pár hét után elhagyta.
Ha meg véglegesen dadog,akkor is megnézik az oviban,és van ahol van saját logopédus,ha meg nincs akkor elirányítanak egyhez.
3/3 anonim válasza:
élettani dadogás, ne izgulj!
egy logopédus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!