Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barbi babával fiú is játszhat?

Barbi babával fiú is játszhat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja és még egy dolog: nem ilyenektől lesz egy gyerek "egyenes" vagy "ferde", ezek miatt felesleges aggódni, de abban van valami, hogy az a fiú aki egész gyerekkorában ilyenekkel AKART játszani, ilyet vett mindig a kezébe a fiúsabb játékok helyett, nagyobb eséllyel fordul a saját neme irányába. De mégegyszer mondom: nem a barbie és a rózsaszín teszi meleggé, hanem megmutatkozik a hajlama a lányos játékokkal való játszásban.
2011. febr. 16. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát nem akarok nemiségi vitát nyitni, de vannak meleg férfi ismerőseim, nem is egy. Egyikük sem viselkedik nőiesen, ugyanúgy kocsikról, verekedős játékokról megy a beszélgetés a férjemmel velük, sőt, mikor volt ez a szörnyautós bemutató a Tesco parkolóban, együtt mentünk.

nekem ikergyerekeim vannak, fiú lány. Érdekes módon a fiam a lányosabb, babát fésül, öltöztet, és a lányom terrorizálja szegényt, aki meg brümmök, és karambolost játszik. Persze akadályozom azt hogy a lányom bántsa szegényt!

Nem féltem a fiamat se a meleg ismerőseimtől!

2011. febr. 16. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:

én se félteném :) valahogy úgy gondolom, a melegség kialakul az ember lelkében és testében belül, nem kell hozzá ráhatás. És spec imádom a meleg barátomat, soha nem tiltanám meg a gyerekemnek, hogy vele barátkozzon, ez nem "fertőző", nem "betegség" :)

utolsó előtti és azelőtti voltam

2011. febr. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!