Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barbi babával fiú is játszhat?

Barbi babával fiú is játszhat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán! Ugyanúgy ahogy egy kislány is elbrümmög egy kisautóval. ha nagyon aggódsz vegyél Action Man Vagy G.I. Joe babát inkább. Az olyan...férfias...
2011. febr. 9. 22:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Az oviban a fiúk kezébe is odaadják, nekem furi volt, ezért kérdeztem.
2011. febr. 9. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne játszhatna? Mondjuk attól függ mit és mennyit játszik vele. És persze, hogy hány éves...
2011. febr. 9. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért ne? Öcsém sokat játszott az én barbiemmal is, én meg az ő katonáival mégis felnőttünk hetero szexuálisak vagyunk:)
2011. febr. 9. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

az uncsitesóm (fiú) öltöztethetős Barbiet kért karácsonyra

azt hiszem ilyet:

[link]

2011. febr. 9. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát alapvetően lányos játék, de ettől még fiú is játszhat vele, hiszen nekik ez még nem válik így el egymástól, csak egy játék, ami hasonlít egy emberre, ezért lehet vele játszani.

Mondjuk más kérdés, hogy én lánynak sem vennék szívesen barbit, mert túl "tökéletesen" néz ki, és nem szeretném, hogy később ilyen elvárásai legyenek saját magával szemben, vagy a fiamnak a nőkkel szemben. Persze tudom, hogy nem csak ezen múlik, csak számomra a barbi a tipikus mű-nőt testesíti meg.

2011. febr. 10. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
mostanában szerencsére egyre több oviban az a trend, hogy hagyják a fiúkat is lányossal játszani és fordítva. Ez így normális szerintem. A lányom is leviszi a babakocsit a játszóra és donganak körülötte a kispasik .) Ő meg addig dömperezik :D Több ismerősöm fia is kiskonyhát kapott karácsonyra, mert az tetszik neki.
2011. febr. 15. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy játszhat. :)
2011. febr. 15. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is játszottam az öcsém játékaival és ő is az enyéimmel, és ezalól a baba sem volt kivétel. Szerintem egyáltalán nem baj, ha egy kisfiú babázik. Amíg kicsi. Azért mondjuk egy 6 évesnél már furcsa lenne nekem is.
2011. febr. 16. 07:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem. Nem adok a fiamra rózsaszínt, nem adok neki direkt oda fidres-fodros kislánybabát, pónilovacskát, cikicukor csillivilli csetreszeket. És barbie babát sem adok neki. Nyilván ha olyan helyen vagyunk, ahol ilyen is van, és a kezébe kerül, nem tépem ki belőle és hajítom el a játékot a sarokba, de nem is biztatom rá, hogy épp ezekkel játsszon. Nem véletlenül van egyik játék fiúknak, másik játék lányoknak tervezve. Van átmenet is, pl a plüssfigurák, amikkel lehet etetőset, lefektetőset játszani, és az egyszerű kisautók is simán valók lányoknak. De pl a lányomnak meg nem adnék oda egy tüskés szörnyterepjárót, ha van helyette más. Ez van, én így gondolom. A barbie nem tartozik az átmeneti kategóriába, SZERINTEM. De nem jutna eszembe pl rászólni arra az ismerős anyukára, aki lila virágos bodyban és piros nadrágban viszi a 4 éves fiát játszóházazni és egyből startolnak a babaházakhoz.
2011. febr. 16. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!