Hány éves kortól és mit játszhat a gyereked a számítógépen?
Unokaöcsém 4 éves volt, mikor először géphez lett engedve, előre bekapcsolták neki a játékot, é steljesen egyedül megcsinált legalább 3 pályát...ilyen mászkálós gyümölcsgyűjtögetős játék volt...de 3 pálya után megunta.Nekik az oviban is van egy ún. kakaóbiztos számítógép, amin memóriafejlesztőket, és összepárosítós játékokat játszhatnak.
Egyébként hetente egyszer, meximum egy órát ülhet a gép előtt, és semmi baja nincs, még mindig jobban szeret kint lenni az udvaron, és kutyázni, macskázni, meg a zöbbi háziállattal játszani.
6 éves a kisfiam ,nem engedem,inkább együtt játszunk,vagy rajzol,színezz
Jövőre lesz sulis,majd ott elkezdi tanulni,olyan ütemben,ahogy a tanár szeretné
Egyedül állatos videókat nézhet,és meséket a youtube-on,de mellette vagyok én is,nehogy eltévedjen:)
az egyik barátom kisfia 3 évesen rendszeresn megverte játékkonzolon a felnőtteket, most 6 évesen meg már elképesztően kombinál, hihetetlen reflexei vannak.
Én nem tartom károsnak, a 22 hónapos gyerekemet azzal tudom nyugton tartani,ha a gépen fényképeket nézhet. Imádja, ha ismerős arcot lát, sikit örömében és mondja a neveket. Mondjuk informatikus vagyok :D
Az én kislányom mindig nézte, hogy hogyan írok, és érdekesnek találta, hogy nyomkodom a betűket, ezért ő is állandóan azt csinálta.
Éppen ezért találtam egy játékot pont erre az esetre:
Hamar megunta, de addig is tökéletesen kielégítette a nyomkodhatnékját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!